Succes verhaal Yvet

Lees hieronder het fantastische succes verhaal van Yvet, ik heb haar mogen coachen om een gezonde levensstijl te bereiken, en ik kan u vertellen dat dit ook zeker is gelukt, ik ben super trots op haar! Wat een super resultaat Yvet!


 

 

Hallo allemaal,

Ik ben Yvette de Jager, 37 jaar, samenwonend en moeder van 2 jongens.

De laatste jaren ben ik altijd wel bezig geweest met mijn gewicht: afvallen, aankomen, ander dieet zoeken, weer proberen. Tot ik op een gegeven moment er geen zin meer in had en het op zijn beloop heb gelaten. Met als gevolg: aankomen. Tsja, boodschappen doen en allerlei lekkere dingen meenemen, in de avonden eerst bij de koffie een koek, later een chipje, soms een halve zak, stukje chocola, oh, er ligt ook nog een stukje kaas wat op moet. Achteraf spijt van wat ik allemaal naar binnen werkte.

In Mei van dit jaar ( ik woog toen op mij zwaarst 104,5 kilo) moest van mezelf de knop om: kleding zat niet meer lekker, ik droeg veel wijde dingen zodat mijn buik niet opviel. Ik zat niet meer lekker in mijn vel en wilde er echt wat aan gaan doen. Eerst zelf begonnen, na een week zag ik op Facebook Go 4 Food & Fit voorbij komen. Het trok mijn aandacht, dus even kijken en gaan lezen. Het zag er goed uit. Geen aparte recepten o.i.d.

Stoute schoenen aangetrokken en gemaild. Al vrij snel volgde een gesprek met Carolien. Zoals zij haar verhaal vertelde en dat ze graag anderen wilde helpen, haar enthousiasme, dat motiveerde mij meteen. Later ’s avonds meteen een mail gestuurd dat ik ervoor wilde gaan.

Tot op de dag van vandaag totaal geen spijt en zo blij dat ik deze stap heb genomen. Ik moest een stok achter de deur hebben.

Inmiddels ben ik 15,2 kilo afgevallen en voel ik me zoveel fitter. Kleding zit goed of te wijd en moet gewoon weg. I.P.V maat 44 of 46, soms zelfs 48, kan ik nu gewoon in maat L of soms zelfs M. Wat voelt dat goed.

Ook foto’s terug zien van jezelf hoe je eerst was en nu….wat een verschil. En dat alleen door een goed, aan jou aangepast voedingsschema waar je gezin gewoon aan mee kan doen. Je eet bewust, doet op een andere manier boodschappen, weegt je eten af en eet volkoren producten, veel groente en fruit. Het is zo goed te doen en heel goed vol te houden.

Ik hoop dat jullie door dit te lezen ook gemotiveerd en gestimuleerd raken. Iedereen kan dit. Je moet alleen bij jezelf de knop omzetten en die om laten staan.

Als ik het kan: kunnen jullie het ook!


Groetjes Yvet