Vanaf Woensdag 3 Januari 2018 is in Culemborg een afslank motivatie groep gestart. Komt u ook elke woensdagavond wegen??? U kunt elke woensdagavond kennis komen maken met deze laagdrempelige groep.

U kunt elke woensdag komen dus u kunt altijd mee doen!
Wanneer: Elke Woensdagavond 
Waar: Rode kruis gebouw
Adres: Otto van Reesweg 10 in Culemborg
Tijd: van 18.45 uur tot +/- 20.00 uur

 

Iedereen weet dat u zich met een goed gewicht fitter voelt en dat u lekkerder in uw vel zit. Bewegen gaat makkelijker, u raakt minder snel buiten adem en u hebt minder kans op ziektes. Waar u komt wordt u hiermee geconfronteerd en iedereen heeft zijn eigen gedachtes en meningen over afslanken of op gewicht blijven. Maar wat als u elke keer de motivatie kwijt bent om door te gaan? Voor deze mensen heeft Go 4 Food & Fit een motivatie groep opgericht.

Wat houdt de motivatie afslank groep in:

* Samen sta je sterker! Door dit traject met mensen te delen sta je sterker en word je gemotiveerd om door te gaan.

* U komt 1 keer in de week op woensdagavond wegen op een professionele weegschaal, deze weegschaal meet onder meer het gewicht maar ook het vetpercentage, vochtpercentage en de spiermassa. Doordat u elke week komt wegen is dit een extra stok achter de deur die weer motiveert om door te gaan. 

* U krijgt tijdens deze avond tips hoe met bepaalde dingen/situaties om te gaan. In het dagelijks leven loop je tegen van alles aan, verjaardagen, feestdagen, etentjes, werk of andere momenten. Iedereen maakt dit mee en tijdens deze avond bespreken we dit in groepsverband zodat we elkaar tips kunnen geven hoe hier mee om te gaan. 

* Voor deze groep maakt het niet uit welk voedingspatroon u volgt, als het maar een gezond patroon is en uw doel afvallen of op gewicht blijven is. Onder gezond afvallen bedoelen we geen extreme diëten/voedingspatronen, zoals crash diëten, maar gewoon normaal eten. Twijfel je of deze groep dan ook voor jouw bestemd is stuur me dan een mail:  info@go4food.nl

* Ook als u al op gewicht bent en u de stimulans wilt hebben om op gewicht te blijven is deze groep ideaal voor u! Als je op gewicht bent wil je dat natuurlijk graag zo houden, dan is de motivatie juist heel erg handig. De stok achter de deur houdt u gemotiveerd!

* U kunt ook voor een persoonlijk voedingsschema terecht bij Go 4 Food & Fit. Als je op dit moment geen specifiek dieet of voedingspatroon volgt dat kun je ook bij ons terecht kijk voor meer informatie op deze website of stuur een email:  info@go4food.nl

 

Hoe gaat de avond te werk:
U komt elke woensdagavond tussen 18.45 uur en 19.15 uur binnen, dan gaan we eerst wegen.

Om ongeveer 19.15 uur gaan we in groepsverband tijdens een kopje koffie of thee bespreken hoe de week is verlopen, of je bent afgevallen of aangekomen  (je gewicht zelf wordt niet openbaar besproken).

Komt u voor het eerst, dan kunt u rond 19.15 uur komen en dan na afloop bespreken we een aantal dingen. Als u dan beslist dat u zich in wilt schrijven, dan wordt u gewogen en krijgt u (als u daar behoefte aan heeft) een boekje met richtlijnen mee om op een gezonde manier af te gaan vallen


Wat kost deze avond:

Eenmalige inschrijfkosten van € 10,00

Wekelijks cursusgeld: € 6,50

 

U kunt tijdens de motivatieavond alleen pinnen.