Sharon gaat op 7 juni de Alpe d'Huzes tocht maken. Daarom organiseert Training Factory Culemborg in samenwerking met Go for 4 Food & fit, Fysio team Art en Erik Dillen tuinverzorging een stootzak marathon om zo geld op te halen voor de Alpe d’Huzes tocht op 7 juni. De teller staat al op ruim €4000,00 maar elke cent is welkom! 


Schrijf jezelf nu in!!!! 
Je kunt jezelf per uur inschrijven voor minimaal €5. Betalen doe je bij aanvang van de les.
Op zondag 27 mei van 10-11 uur of 11-12 uur.
Geef je zelf op op de facebook pagina van Training Factory Culemborg:  https://www.facebook.com/TFCulemborg


In 2013 vond ik het genoeg, ik was klaar met mijn gewicht!

Bent u er ook klaar mee! Kom naar de motivatie afslank groep in Culemborg en zeg ook gedag tegen uw overgewicht 💪 


 

 

------ NIEUWS 04-04-2018------

Verhaal van Lies

Lees hier het fantastische succes verhaal van Lies, ik heb haar online mogen coachen, Lies is 72 jaar jong en wow wat ben ik trots op haar! Lies is in totaal 15,9 kg afgevallen een mooi en geleidelijk gewichtsverlies! 

Een prachtig resultaat Lies en een fantastisch verhaal om te lezen!

 


------ NIEUWS ------

 

Sinds November 2017 werkt Go 4 Food & Fit met de Soehnle weegschaal deze weegt naast het gewicht ook het vetpercentage, vochtpercentage en spiermassa. Er komt na meting een bonnetje uit met de resultaten deze krijgt u mee naar huis. 

  

 Ook kunt u vanaf heden bij Go 4 Food & Fit pinnen! 


------ NIEUWS 12-9-2017------

Ik wil jullie het fantastische succesverhaal van Yvet laten lezen, kijk snel op Succesverhalen om het verhaal van Yvet te lezen.


 
------ NIEUWS 23-6-2017 ------

 

 

Training Factory Culemborg

 

en


gaan hun krachten bundelen!

 

Nadia en Carolien gaan samenwerken!

 

Nadia biedt op dit moment met Training Factory Culemborg Nadia biedt op dit moment diverse soorten lessen aan; kickboks techniekles, stootzaktrainingen, mma lessen, fighting bootcamp, kickboksen voor kids, personal trainingen en vergeet vooral niet de Woman Only kickboks- en stootzaktrainingen. De trainingen zijn toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden. Nadia is een professionele gediplomeerde vechtsport instructrice met jarenlange wedstrijdervaring op hoog niveau. Het trainen bij Training Factory Culemborg is toegankelijk voor iedereen in een ontspannen sfeer waar hard gewerkt wordt in combinatie met plezier! Kijk voor meer informatie op de facebookpagina van Training Factory Culemborghttps://www.facebook.com/TFCulemborg of op hun instagram pagina: https://www.instagram.com/training_factory_culemborg

 

Nadia zocht iemand die mensen kan helpen/begeleiden in voeding en vond dit bij Carolien van Go 4 Food & Fit. Carolien weet dat de juiste voeding een belangrijke rol speelt bij gewichtsverlies en bij het behalen van (top)sportprestaties. Ze levert persoonlijke voedingsadviezen op maat en dat zorgt naast een goede gezondheid, ook voor een optimale sportprestatie, meer rendement uit trainingen, een beter en sneller herstel en een constant niveau tijdens trainingen maar ook in het dagelijkse leven gaat u zich fitter voelen en beter presteren, Carolien woog zelf ooit 93 kilo en besloot dat het roer om moest, ze is een opleiding gaan volgen om vervolgens van haar passie haar werk te maken, mensen helpen en begeleiden. U zult Carolien regelmatig zien bij TFC als u vragen heeft kunt haar altijd aanspreken of u kunt kijk op haar website: www.go4food.nl of kijk op facebookpagina: https://www.facebook.com/go4food.nl