------ NIEUWS 12-12-2017------

Met trots en enthousiasme mag ik jullie vertellen dat Go 4 Food & Fit op 3 Januari 2018 een afslank motivatie groep gaat opstarten. 

Lees hier er meer over. Vanaf vandaag kun je onderstaande flyer in de brievenbus vinden.

Heb je vragen stuur me dan een e-mail 

Schrijf je nu in op deze website!

 

 

 

 

------ NIEUWS ------

 

Sinds November 2017 werkt Go 4 Food & Fit met de Soehnle weegschaal deze weegt naast het gewicht ook het vetpercentage, vochtpercentage en spiermassa. Er komt na meting een bonnetje uit met de resultaten deze krijgt u mee naar huis. 

  

 Ook kunt u vanaf heden bij Go 4 Food & Fit pinnen! 


------ NIEUWS 12-9-2017------

Ik wil jullie het fantastische succesverhaal van Yvet laten lezen, kijk snel op Succesverhalen om het verhaal van Yvet te lezen.


 
------ NIEUWS 23-6-2017 ------

 

 

Training Factory Culemborg

 

en


gaan hun krachten bundelen!

 

Nadia en Carolien gaan samenwerken!

 

Nadia biedt op dit moment met Training Factory Culemborg Nadia biedt op dit moment diverse soorten lessen aan; kickboks techniekles, stootzaktrainingen, mma lessen, fighting bootcamp, kickboksen voor kids, personal trainingen en vergeet vooral niet de Woman Only kickboks- en stootzaktrainingen. De trainingen zijn toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden. Nadia is een professionele gediplomeerde vechtsport instructrice met jarenlange wedstrijdervaring op hoog niveau. Het trainen bij Training Factory Culemborg is toegankelijk voor iedereen in een ontspannen sfeer waar hard gewerkt wordt in combinatie met plezier! Kijk voor meer informatie op de facebookpagina van Training Factory Culemborghttps://www.facebook.com/TFCulemborg of op hun instagrampagina: https://www.instagram.com/training_factory_culemborg

 

Nadia zocht iemand die mensen kan helpen/begeleiden in voeding en vond dit bij Carolien van Go 4 Food & Fit. Carolien weet dat de juiste voeding een belangrijke rol speelt bij gewichtsverlies en bij het behalen van (top)sportprestaties. Ze levert persoonlijke voedingsadviezen op maat en dat zorgt naast een goede gezondheid, ook voor een optimale sportprestatie, meer rendement uit trainingen, een beter en sneller herstel en een constant niveau tijdens trainingen maar ook in het dagelijkse leven gaat u zich fitter voelen en beter presteren, Carolien woog zelf ooit 93 kilo en besloot dat het roer om moest, ze is een opleiding gaan volgen om vervolgens van haar passie haar werk te maken, mensen helpen en begeleiden. U zult Carolien regelmatig zien bij TFC als u vragen heeft kunt haar altijd aanspreken of u kunt kijk op haar website: www.go4food.nl of kijk op facebookpagina: https://www.facebook.com/go4food.nl